Turkuaz Kablo Hakkında

YHT_at_Ankara
fb
imgix-391813-unsplash(1)

İletişimde İlk Adım

Turkuaz Kablo, 2000 yılında kurulmuş özel bir haberleşme kablosu üreticisidir. Geçtiğimiz 21 yılda, çeşitli sektörlerin iletişim sorunlarına hizmet edip, müşterilerimizin iş ihtiyaçlarını karşılamış olmaktan gurur duyuyoruz. Kablolarımız birçok telekomünikasyon sisteminin ilk ve en önemli parçasını oluşturmaktadır. Kendi beklentilerimizi aşmayı ve müşterilerimizle uzun vadeli, karşılıklı olarak gelişen bir ilişki kurmayı misyon edindik.

jack down

Uzun Yolculuğun Kısa Hikayesi

Turkuaz Kablo A.Ş., Türkiye ve dünya pazarlarında yer alan saygın bir haberleşme kablosu üreticisidir. 20 yılı aşkın tecrübemizle başta telekomünikasyon sektörü olmak üzere; ulaşım/altyapı, yenilenebilir enerji, gaz/petrol ve savunma sanayi gibi sektörlere  bakır iletkenli haberleşme kabloları, fiber optik kablolar ve data/lan kabloları üretimi ile katkıda bulunmaktayız. Halen Gebze, Kocaeli’de bulunan üretim tesisimiz ile Türkiye’nin sayılı sanayi kuruluşları arasında yer almaktayız.

Turkuaz Kablo, 20.000 m2 alanda gerçekleştirdiği üretim tesisinde 100’e yakın uzman personeli ile kablo sektöründeki modern gelişmeleri bir araya getiriyor. Müşteri beklentilerinin ötesine geçmek ve dikkat çekici ürün ve hizmetler sunarak müşteri taleplerine hızlı cevap vermek temel değerlerimizdendir.

Turkuaz Kablo tedariğini ve üretimini müşteri memnuniyetini esas alarak gerçekleştirmektedir. Bu nedenle üretimimizde kullanılan hammaddelerin en kaliteli ürünler olmasına ve tedarik süresinin söz verilen zamanda gerçeklesmesine özen gösteriyoruz. Kaliteyi uzun vadeli bir yatırım olarak  görüyor ve firmamızın ana hedeflerinden olan müşteri memnuniyetini sağlamak üzere bir anahtar olduğunu düşünüyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı düşünceden hareketle, dünya çapında bilinen en iyi hammaddeleri kullanıyor ve üretimin her aşamasında farklı testlere tabi tutuyoruz.

Turkuaz Kablo ailesi olarak kaliteli ürün ve hizmet politikamız, hem satış öncesi, hem de satış sonrasına odaklanmıştır. Ürünlerimizde en üst düzeyde kalite sağlamak için imalat sürecinde kalite güvence sistemimiz mevcuttur. Üretimin her aşamasında yapılan testler sayesinde hata oranını en aza indirmekteyiz.

Ayrıca Turkuaz Kablo, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve American Systems Registrar (ASR) tarafından verilen ISO 9001:2015 Kalite Güvence Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine uygun üretim gerçekleştirmektedir. Ürün kalitemiz sektörün öncü telekom operatörleri, demiryolları ve karayolları gibi birçok kurum tarafından da onaylanmıştır.

Kaliteli ürün sağlamanın yanı sıra hızlı teslimatın da müşterilerimizin öncelikleri arasında olduğunun bilinciyle hizmet vermekteyiz. Bu doğrultuda şirket politikamız, tedarik sürecinin lojistik ayağında da müşterilerimizi memnun etmeyi amaçlamaktadır. Verdiğimiz hizmetler arasında en güvenilir ve hızlı teslimatı gerçekleştirmek için ‘hızlı tedarik sistemi’ kullanmaktayız. Bu amaçla acil ihtiyaç duyulması muhtemel ürünleri stokta bulunduruyor ve ürün dağıtım sürecini takip ediyoruz.

Çalışanlarımız firmamızın en değerli varlıklarıdır. Her personel sektörde uzun deneyime sahiptir. İşgücünü daha verimli, esnek hale getirmek, yeni beceriler kazandırmak ve değerli kılmak üzere çapraz eğitim uygulamaktayız.

Turkuaz Kablo iyi ürünler sunmak için teknoloji geliştirmeye ve yatırım yapmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetine olan bağlılığımız, genç, dinamik ve özverili kadromuzla birlikte çalışmak için her zaman itici bir güç olacaktır.

 

Saygılarımızla,

Turkuaz Kablo Yönetimi